20 år med catering som smaker bedre!

Søtt+Salt er en fullservice leverandør innenfor catering og event og har servert mat til alt fra en date for to til store arrangementer med 1600 mennesker.

Målet er alltid det samme: At gjestene skal merke vår kjærlighet til kokkefaget og de sesongbaserte råvarene i hver eneste munnfull.

Vi har en stor og variert meny med alt fra tre-retters selskapsmenyer til tapas, koldtbord, kaker, lunsj og møtemat.

Maten

Vi har et ansvar for at maten vi serverer er bærekraftig og kortreist med minimalt matsvinn. Hver dag serverer vi tusenvis av måltider gjennom våre husrestauranter og catering. Maten skal begeistre, være sunn og klimavennlig. Vi unngår matsvinn ved å kjøpe inn akkurat det vi trenger og ved å lære opp kokkene våre.

Vi bruker en høy andel grønnsaker, lokale råvarer og jobber aktivt med å minimere matsvinn.

Miljø

Vi reduserer vårt miljøavtrykk gjennom små endringer i innkjøp, forbruk og produksjon, som blir en stor påvirkning når det blir fast praksis for alle som jobber hos oss. I Kronstadparken har vi vårt eget drivhus og har i samarbeid med Bara Eiendom skapt et bytak i et av Bergens mest trafikkerte områder. Her dyrker vi våre egne grønnsaker og frukt. Målet er å produsere 500 kg. frukt og grønt om året.

Mennesker

Vi er en del av 4Service, med over 5000 ansatte. Menneskene våre er vår største ressurs og suksessfaktor. Vi fokuserer på å gi mennesker nye muligheter i arbeidslivet, noe som påvirker hvordan vi rekrutterer, utvikler og legger til rette for videreutdanning, samt skaper nye arbeidsplasser.

Vi skal være en ansvarlig arbeidsgiver hvor våre ansatte har det gøy på jobb og kan leve et liv i balanse. Vi tar også ansvar for å utvikle kokkefaget gjennom å tilby lærlingeplasser.

  • Fredrik Herud Sørensen

    DAGLIG LEDER CATERING

    Fredrik var med å starte Søtt+Salt i 2004. Utdannet kokk, nå daglig leder får Søtt+Salt Catering.

  • Katrine Kolltveit

    LEDER SALG OG BOOKING

    Katrine leder salg og booking og sørger for kvalitet i alle ledd.

  • Kåre-André Hjartholm

    MATFAGLIG LEDER

    Til daglig matfaglig leder hos oss.
    Tidligere kokk på kokkelandslaget. Olympisk mester 2020. Norgesmester Kokkekunst 2015.

En del av noe større

Søtt+Salt er et av Bergens ledende selskaper innenfor catering, selskap & event, bakeri og drift og utvikling av personalrestauranter og nabolagsrestauranter.

Med lidenskap for godt håndverk, lokale råvarer og kjærlighet til kokkefaget ønsker vi å være et selskap hvor det er gøy å gå på jobb og som hver dag leverer sunn og nærende mat til alle de fine folkene som bor og jobber i verdens beste by!

Søtt+Salt ble startet av Frode Alræk og Fredrik Sørensen i 2004 og i 2014 ble Gisle Pettersen med på laget. Søtt+Salt er i dag en del av 4Service, som driver, catering, restauranter, personalrestauranter og drift av kontorbygg i hele Norge.